Over mij

Renske is bio-mama van Juno en stiefmama van Xavier. In juli 2017 getrouwd met de liefde van mijn leven. Ik ben altijd op zoek naar een uitdaging, dit komt terug in mijn opleidingen en loopbaan: begonnen als juf in het Speciaal Basisonderwijs, doorgegroeid tot Orthopedagoog in het onderwijs en in de zorg, Autismespecialist, autisme-adviseur, manager in de bibliotheekwereld, vertrouwenspersoon en gecertificeerd coach. Lang stilzitten is niet mijn ding, mensen verder helpen in hun leven is mijn passie en de rode draad in mijn leven. Momenteel volg ik een verdiepende opleiding om een nog betere coach te worden. 


Ik leg me erop toe mensen te helpen hun eigen vragen te beantwoorden door krachtige vragen te stellen. Het is een ontdekkingsreis die ik met elke cliƫnt weer bijzonder vind - ik ben elke dag dankbaar voor mijn werk.


Onze sessies zullen een veilige omgeving voor je zijn waarin je de emotionele steun en professionele begeleiding krijgt die je nodig hebt. Hoewel we zullen praten over problemen waar je tegenaan loopt, richten we ons ook op je sterke kanten en zoeken naar manieren om positieve veranderingen aan te brengen in je leven. 


Laten we het helder maken, want daar staat Chiaro voor.